Spuiten en Slikken – GHB

Kamagra® Pills

Partydrugs dat je kan drinken? Je wordt er ontspannen en seksueel opgewonden van!

2011-10-17 13:05:03

46 Replies to “Spuiten en Slikken – GHB”

 1. Gelukkig drinken de jongens gewoon bier. Dat is geen harddrugs waar je dood aan kan gaan. Oh, wacht, toch wel, 1900 doden door alcohol in 2013 en 7 door ghb. Misschien is GHB wel gevaarlijk maar is het werkelijk zoveel gevaarlijker dan alcohol?

 2. Alcohol/ethanol is in wezen ook een bijtend schoonmaakmiddel, en is bovendien evengoed erg verslavend. Maar "wij doen wel gewoon een biertje". Hou niet van die hypocrisie

 3. Staat gvd GHB TAKE AWAY op haar shirt en staan allemaal chemische shit op haar shirt en dan weten mensen nog steeds niet wat het is?.. okal vond ik die soda longdrink van die oudjes goed gevonden

 4. @Manon S.
  je ziet vrij weinig van alcohol ofniet? of het nou verslaafden zijn die aan de 40 zitten na misschien 10-20 jaar alcohol gebruik al hun dood zien. of dat het die 13-20 jarigen zijn die na te veel alcohol gebruik in coma komen en of letterlijk doorzuipen i.v.m alcoholvergiftiging. alcohol is legaal maar zegt niets over de gevaren.

 5. Mee eens. Alcohol brengt de maatschappij veel grotere schade toe dan drugs. Drugs is gewoon niet goed voor je, duidelijk, maar alcohol is dat zeker ook niet,

  Moraal: Iemand die elk weekend zichzelf laat vollopen met drank is veel erger dan iemand die eens per maand een lijntje, pilletje of slokje GHB neemt

 6. zijn jullie allemaal nou zo retarded? drank is kankertroep, wiet net zo goed… ik spreek zelf uit ervaring, heb bij mezelf gezien hoe erg je verandert ( kunt ) veranderen met die shit. bij blowen bijvoorbeeld : in vriendengroepen : mensen worden gierig, gaan elkaar naaien(doen alles om maar aan wiet te komen) eenmaal verslaafd, komt agressie naar boven als ze het niet hebben. Waarom wil je afhankelijk zijn van die shit.. drankgebruikers ook.. allemaal faggots.. BLIJF GEWOON JE FKN ZELF

 7. Alcohol vs. cannabis dan, iedereen is ook brainwashed dat cannabis 'oh zo schadelijk is'. Alcohol maakt je ECHT kapot, wiet niet. (hersenschade etc) Voor de mensen die hier nog anders over denken, kijk deze documentaire eens: /watch?v=oeC8y19UBt4 'I'd rather see them legalize the plants than feed the people nicotine.'

 8. Ja joh plak er een sticker op meteen. En alcohol is legaal en wordt nooit over gezeken terwijl sommige daar kei agressief van worden of soms ook er van "out" gaan. Hiermee keur ik GHB niet goed, maar het wordt wel erg overdreven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *