Vooroordelen over Gabbers bij Spuiten en Slikken

Kamagra Overdose

Wat is er waar van de vooroordelen over Gabbers? En wat vinden zij er van dat de mensen zo over hun denken? Gerrie gaat met twee Hardcore liefhebbers op …

2012-04-29 14:32:52

20 Replies to “Vooroordelen over Gabbers bij Spuiten en Slikken”

  1. Laten we eerlijk wezen, het is vaak wel laaggeschoold volk uit de onderste sociale klasse van deze maatschappij. Daar is niks mis mee, maar dat moeten we ook niet ontkennen als het om vooroordelen gaat.

  2. Haha geniaal (Y) opnieuw een blik in onze gezellige super saamhorige vette Gabber Cultuur. Iemand enig Idee hoe die Track heet van 4:16 tot 4:25. ze laten m steeds al lekker opkomen maar zijn wel vette kicks (Y) hoop dat iemand de Titel en artiest weet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *