Spuiten en Slikken | Paddo’s

Kamagra FAQ’S


2017-04-30 18:54:14

26 Replies to “Spuiten en Slikken | Paddo’s”

 1. Geen fijne sfeer in dat huis, en nooit met vreemde trippen. Je denkt de heletijd dat iedereen je aan het oordelen is en je word para. Het liefst binnen in een fijne vertrouwde setting met je huisdier en een goede vriend/vriendin als je bang voor je 1ste trip bent. De beste trips zijn binnen in je eentje, of samen trippen met een goede vriend in de natuur. Simpele dingen als sfeervol licht, Dekens en opliftende muziek helpen ook enorm om je te ontspannen zodat je lekker de trip inkomt. Begin met een lichte dosis zodat je nog met een been in de realiteit staat. Maak eerst kennis met psychedelica voor je er echt induikt. Je voelt ook eerst douchewater voor dat je er echt onder gaat staan right.

 2. Trippen 'moet' eigenlijk ook vooral gedaan worden als je enige motivatie hebt voor verlichting en enig besef hebt van de eigen werking van je geest, door je eigen meditatie ervaring en het bestuderen van emoties en wijsheid (van mensen met een diep meditatieve achtergrond).
  Angst is namelijk niet een probleem als je begrijpt dat het je naar vrijheid kan brengen, naar de realisatie van je ware natuur als onpersoonlijk bewustzijn, waarin de wereld, inclusief je eigen geest/lichaam, in verschijnt.
  Angst vraagt namelijk: 'wie ben jij?'
  En als je je kan overgeven aan het stille zelf, dan kan je weer terugkeren naar de natuurlijke staat van geluk, liefde en vrede.
  Maar ja, dat gaat nogal tegen westers denken in, en als je dit niet begrijpt en of hier niet voor openstaat, sta je waarschijnlijk vooral in verzet en tegen de angst, en dan lijk je inderdaad een slachtoffer te zijn van iets heel indringends waar je niet van af lijkt te kunnen komen.

 3. BRUHHH STIL MOETEN ZIJN TERWIJL JE TRIPT OP JE 1TJE. lol kan, maar ga eerste keer lekker met vrienden filmpje kijken voor de kleurtjes, jointjes roken, lachen, whatever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *